Monday, September 29, 2008

Fullständigt golvad idag

men på ett bra sätt... jag blev tipsad för nån vecka sen om ett band som heter Dashboard Confessional, som jag aldrig hört talas om. Idag lyssnade jag för första gången och blev TOTALT golvad. Satte på mig iPoden när jag gick från jobbet idag, och efter fem minuter gick jag bara och log. Bestämde mig för att strunta i att ta tunnelbanan och promenera till Söder - ville inte förstöra lyssningsupplevelsen med trängsel och annat... så jag hann lyssna färdigt på nästan hela plattan innan jag var framme på Söder. Det var länge sen jag blev så berörd av nåt.

Nu går skivan varm igen i min dator, och jag upptäcker nya saker hela tiden. Fantastiska texter.
Det lär bli fler promenader den här veckan - vilket förmodligen är kanonbra för min rygg som inte riktigt är sig själv ännu. Men jag har iaf jobbat en hel dag, och det gick bra. Ska bara försöka att inte ta ut mig nu...

För en gångs skull känns det som att måndag är en bra dag!

Sunday, September 28, 2008

En fantastisk fest

var vi på igår... det blev sent, vi tog taxi hem vid tretiden. Klockan nio i morse öppnades dörren och barnen kom hem.... Så det blev lite för lite sömn kan man ju säga, fast det var mysigt att se dom ändå...

Träffade massor av folk igår som jag inte sett på flera, flera år. Annika S med Jerker och två urgulliga barn, Valter och Ellen, och Basse W, Matte Q, Åsa S, Josefina. Lärde känna en fantastisk finlandssvensk poetissa som fick hela publiken att skratta så tårarna sprutade med sina dikter om handväskor och charterresor. Jag sjöng för Anna, en text som jag skrivit själv och lånat melodin från Hey There Delilah, hon grät. Förhoppningsvis för att hon blev rörd då... ;-). Många fina tal och sånger var det, och lite dramatik blev det också när brandlarmet gick pga nåt kopplingsfel i nån elcentral. Helt plötsligt körde en röd brandbil upp framför Långholmens Folkhögskola, och fyra brandmän i full mundering kom ut. Hahahaha. Och alla singeltjejerna flockades runt bilen, förstås. :-D. Det var oerhört underhållande. Dom stängde av larmet och åkte därifrån, förmodligen lite gladare av all uppmärksamhet.

Idag har jag varit ofantligt seg, men tvingade ut mig själv på en promenad i det fina vädret, sen shoppade jag lite småsaker jag behövde och gick hem. H gick ut med barnen, jag har slappat på sängen och msn:at, och nu ska jag snart laga middag - det blir pasta carbonara - en passande bakisrätt! Ryggen känns inte riktigt hundra, men jag tror det funkar om jag står upp och jobbar ett par dar och tar det lugnt på kvällarna. I veckan som kommer är jag ensam med J två eller tre kvällar, för H har jobbmöten, så det är bara att bita ihop.

Veckans ser-fram-emot: AW på fredag med bästa Digi-Diva.

Saturday, September 27, 2008

Lite bättre nu

Och ikväll är det 50-årskalas. Finaste Anna Döbling ska ha jättepartaj. Blir skoj. Ska försöka att inte sitta för mycket bara. Sjunga ska jag också göra har jag hört ;-D.

Igår var H på Lådan MC på barhäng, äääntligen fick han komma ut på egen hand. Det var han värd. Själv låg jag hemma i soffan och slösurfade och kurerade ryggen med lite Jameson. Joana kom förbi och hälsade på igår också, världens bästa Jojanna som Jacob säger. :-D. Hon pluggar i Halmstad nu och vi har saknar henne verkligen. Vi har inte hittat nån ersättare... Ikväll ska Jacob iallafall sova hemma hos Sagas andra familj, det är skönt att det funkar så bra där. Så H och jag får en helkväll utan barn, det var typ inte igår!

Thursday, September 25, 2008

Dagens fniss

Hittade jag här... Tack Rudde, jag behövde det i min smärtdimma. Inget jobba imorrn heller.

Tuesday, September 23, 2008

Ryggpaj

Jaha. Så var det dags då. I morse när jag vaknade hade jag en sån där skärande smärta i ländryggen och kunde knappt klä på mig. Började ge mig iväg till jobbet men vände vid 7-11, gick hem och ligger nu uppallad i soffan med hundra kuddar och en värktablett i kroppen. Elände!!!

Men det var över ett år sen jag hade så här ont. Har ingen aning om vad jag har gjort, men jag får väl lägga ner the heels ett tag framöver. *surar* Gissar att jag missar S & T:s kräftskiva imorrn också... Så idag blir det soffan, film, och slösurfande på laptop. Thank God för trådlöst nätverk, och alla snälla människor som skickar tröstande tillrop på msn...

Monday, September 22, 2008

Bileländet

H har kört bilen fram och tillbaka till Linköping trots att dyr-lampan är tänd. Nu går biljäveln ojämnt också. Suck. Jag har mest lust att köra eländet till skroten och köpa en ny. Det här blir alldeles för dyrt och jobbigt. Och osäkert. Vi får se vad Bilia-Micke säger.

Drömmer om en Ford C-Max Flexifuel. Drömma får man.

För övrigt hade jag en sån där multikreativ kväll igår när jag både lyckades scrappa OCH skriva en helt ny låt. Nu MÅSTE jag snart boka tid hos Jesper för inspelning...

Foton som fondväggar...

Det började med att jag såg den här, som min fantastiskt begåvade vän Peter tagit. Jag kände direkt: WOW, vore det inte coolt att ha den här som fondvägg.

Sen går människan och lägger upp följande blogginlägg. Nu vet jag inte om jag skulle kunna välja. Hahahaha. Det är än så länge bara drömmar, men visst skulle dom här fantastiska fotona göra sig i jätteformat?

Sunday, September 21, 2008

September i Vitabergsparken

Jag tog faktiskt med mig kameran ut idag... blev några lite höstiga bilder....










Knaskväll

Ibland undrar jag om jag är riktigt klok. Igår blev en sån knäpp kväll... först travade jag upp till Momma för att boka in ett gig i november. Sen hade jag tänkt gå hem, men fick för mig att messa Loll och kolla om hon var ute. Och det var hon, så vi sågs på Sacre Coeur och drack öl tills dom stängde. När jag kom in i porten här hemma stod en kille där som jag har sett förut - vi har en granne som är manager åt ett rockband, och det här var sångaren. Han pekade på mig och sa: DU måste följa med på efterfest hos Bosse. *fniss* Så jag satt och drack drinkar hos min granne Bosse mitt i natten, tillsammans med ett halvt rockband. Klockan blev ganska mycket, och jag är ASSEG idag. Men jag har iallafall tagit en långpromenad på Söder, fikat med Loll och handlat hem mat.

Måste hitta nån som är bra på att arra låtar. Har en sololåt som inte låter som den ska, dvs som den gör inne i mitt huvud. Jag tror det ska vara piano på den istället för gitarr. För övrigt känns resten av låtarna som ska spelas in helt klara som dom är, det ska på lite cello på några, och eventuellt ett munspel, om jag kan övertala Matte Q att förgylla en av låtarna.

Friday, September 19, 2008

Freeeeeedag!

Den här veckan har bara rusat iväg. Känns helt overkligt. Nu väntar en gräsänka-helg, fullspäckad med saker jag gör bara för mig själv. Ego ego.

Och imorrn ska jag ju förstås sjunga på Wera-Lees dop - det är ju inte ego förstås. Känns kul att få göra sånt... för er som inte känner till storyn var det så att när min kompis Henrik gifte sig för en massa år sen så skrev vi en låt tillsammans som jag sjöng på bröllopet. När deras första dotter döptes gjorde vi likadant till dopet. Den här gången hann vi inte skriva nån ny, så det blir en repris på förra dopsången, men den funkar nog alldeles utmärkt för ett barn till. Fast vi brukar fnissa lite, jag sa nu att "hörru, nu får ni inte skaffa fler barn för då kommer alla era släktingar och vänner bara att sucka, typ nu kommer den där tanten och sjunger igen, och han pappan ska spela gitarr igen... ".

Min son behöver gå hos logoped förresten. Dagis hade lovat fixa med nån som brukar komma och jobba med såna barn, och nu har hon varit där en gång. Men pga neddragna resurser, som jag fattar det, får vi nu själva greja en logoped. Suck. Så jag ska ringa till vår barnavårdscentral och prata med vår sköterska så får vi se. Han har problem med s och f. Och lite annat. Vi vill att han ska få hjälp så fort som möjligt, innan det är dags för sexårs och skola.

Thursday, September 18, 2008

Oops...

Hm. Jag shoppade inte i Göteborg. Men sen jag kom hem har jag köpt 1 kavaj, 3 topar, 1 bh och 1 kofta. Allt på rea, måste jag skynda mig att säga, så larvigt billigt att det nästan inte borde räknas.

Icke desto mindre köpte jag två svarta topar innan jag åkte till Göteborg, och två par jeans några veckor innan. Arghhhh.

Jag har tappat aptiten för övrigt. Man kan ju tro att det skulle glädja mig, men det gör det inte. Just nu lever jag på drickyoghurt till lunch och nån tredjedels till halv portion av vad resten av familjen äter. Får inte ner mera. Vilket om det fortsätter innebär att jag måste shoppa ännu mera. Moahahaha. Jag vet delvis vad det beror på, denna överjävliga årstid gör mig alltid låg och håglös.

Wednesday, September 17, 2008

Eeek!

I morse när jag kom till jobbet, först på min våning, såg jag nåt skumt sådär halvt i ögonvrån i min kollega Dannes rum. När jag tittade en gång till möttes jag av denna syn. Yikes vad skraj jag blev.

Gissar att hon ska användas till nån kampanjgrej. Eller så kände han sig bara lite ensam på jobbet.

Monday, September 15, 2008

Kraschlandning i verkligheten

Oj vad det tog emot att komma tillbaka till verkligheten efter helgen den här gången... trist väder, inte riktigt nåt att se fram emot just nu. Känner mig lite smågnällig. Usch. Får ta tag i mig själv i helgen när jag ska vara ensam och peppa upp mig lite. Eller ensam och ensam, ska repa doplåt med Henrik på fredag, och sen tar jag nog gurkan med mig och drar ut till Lisen i Mälarhöjden. Lördag är det dop och sen hoppas jag få klämma in en vindejt med Digi-Diva...

Märkligt nog blev det ingen shopping i helgen! Hahaha ni måste tro att jag är sjuuuk. Det enda jag köpte var typ bensin, kaffe, red bull och kanelbulle. Och några öl på lördagkvällen. Å andra sidan har jag tokshoppat hela augusti, så det är väl läge att softa lite just nu.

Sunday, September 14, 2008

Hemma igen

efter en helg på "framsidan" som det brukar kallas... otroligt trevligt men fy fanken vad jag är less på att köra bil nu... 48 mil på en dag är gränsfall för vad man pallar på en dag, ensam i bilen. Har druckit så mycket kaffe, cola och red bull i bilen att jag undrar om jag kommer att somna överhuvudtaget den här veckan *darrigt asgarv*.

Tog ju då inte med mig nån kamera. Klantigt nog. Men jag har ätit gott, druckit gott, haft trevligt sällskap och fnissat enormt mycket hela helgen. Och kört bil då... Lyckades köra fel tre gånger i Göteborg, det slutade med att jag kom rakt in i centrum, vid Liseberg, och fick telefonguidning till Majorna. Den vägbeskrivningen från Eniro åkte raka vägen i papperskorgen kan jag säga. Likadant den som jag printat till hemvägen. Varför ska man åka GENOM hela Göteborgs centrum när man kan åka runt?

När jag kom hem vid halvsju efter att ha lämnat tillbaka Ylvas bil var Fridis kvar här, så jag slängde ihop en baconpasta eftersom jag inte ätit nåt mer sen frukost än en kanelbulle, och hon var toksliten efter Cinderellakryssning. Nu har jag läst för Jacob och snart väntar Ashes to Ashes. Sen hoppas jag verkligen att jag kan sova, för veckan ser späckad ut jobbmässigt. Gahhh.

Thursday, September 11, 2008

Problemen löser sig ett efter ett...

Nu har jag fått låna Ylvas bil över helgen, mot att hon får använda vår om hon behöver. Så det blir en Suzuki Swift jag rejsar västerut med. Blir ju skoj att testa ett annat bilmärke för en gångs skull, vi är ju så konservativa i vår familj att när vi hyr bil blir det Ford. Sist jag körde nån annan bil var nog när jag provkörde pappas nya Mercedes. :-D.

Idag har jag varit totaldäckad av förkylning. Åkte in till jobbet imorse och hämtade hem jobbdatorn och har jobbat på halvfart, med en lång paus för vila när jag passade på att se om Thelma & Louise. Och i sanningens namn halvsov jag lite också *rodnar*.

Ikväll tvättar vi, och jag ska försöka packa för att vara borta två nätter. Det blir väl 14 topar*) som vanligt, och minst 3 par skor. Hahaha.

*) Jag utmärkte mig nåt enormt på en konferens-/skidresa till Alperna år 2000, när vi var borta tors-sönd och jag hade packat 14 (fjorton!) topar. Ja, jag vet, jag är inte klok.

Wednesday, September 10, 2008

5 egna låtar, 3 covers...

blev resultatet av gårdagens inspelningssession. Stod i köket och bara spelade in rakt upp och ner - tanken är att jag ska använda dem som vidareutvecklingsdemos, för folk jag vill ska vara med på den riktiga inspelningen. Där ska jag förstås inte spela in några covers, men jag drog in dom också, för att höra hur det låter bara. :-D

Nu pysslar jag med att lägga över låtarna i datorn och göra mp3:or av dom. Dom får åka med i iPoden i helgen, så kan jag lyssna och lida i bilen *moahahahahaha*.

Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska våga köra vår bil eller ta hyrbilen. Det lutar åt hyrbilen faktiskt. Det är tillräckligt nerve-wrecking att köra bil såpass långt ensam, utan att man behöver nojja över att dyr-lampan ska tändas.

Och idag blev H uppringd av nån j**l idiot med stadsjeep som påstod att H hade backat in i hans bil och knycklat nummerskylten fram och lämnat spår i lacken. H fattar ingenting. Det syns inte ett dyft på vår bil, och med tanke på hur höga stadsjeepar är verkar det smått otroligt. Så nu får försäkringsbolagen bråka. Idioten hade dessutom mage att säga till H att "med tanke på hur din bil ser ut bak kan det ju inte vara första gången du backar på nån...". Grejen är att vi inte har backat på nån, men väl blivit påkörda. På Hallandsgatan. Flera gånger. Men hur bevisar man sin oskuld i det här fallet? Ingen aning. Stadsjeeps-fascist säger jag bara.

Tuesday, September 9, 2008

Utdöd art?


För några år sen stod H. (och faktiskt även Loll) och köade utanför Sonybutikens superrea på minidiscspelare, sån som man kan spela in på också. De kostade 495 kronor, vilket är ett ENORMT bra pris för en så pass bra inspelningspryl. Vi använder den ganska ofta för att spela in låtidéer och annat hemma och i lokalen. Problemet med Sony är att det är tamejfanken omöjligt att föra över det till datorn på nåt smidigt sätt. Det man får göra är att koppla in minidiscspelaren i datorn, starta ett inspelningsprogram och spela in skiten en gång till, på hårddisken. Och nu inser jag att det börjar bli tufft att få tag på skivor. OnOff:s superunga tuggummirosa expedit pekade glatt på DVD-skivorna och såg helt frågande ut när jag förklarade, men skickade mig till Kjell & Company. Där fanns det skivor - bakom disk. När jag oroligt sa att "du, det verkar lite svårt att få tag på såna här" sa den tonårige expediten utan att blinka "ja, men det här ju ett utdött medium". Gahhh. Jag kollade för säkerhets skull att dom har fler förpackningar kvar. Gissa vem som tänker bunkra snart...

Lite medvind + lite cred

H har fått tag på stöldskyddskoden till bilstereon. Phewww. Så nu ska den testas idag, och bilen provköras varje dag under veckan.

För övrigt måste jag få credda 7-11 på Blekingegatan/Götgatan. Igen. Där köper jag en stor latte varje morgon på väg till jobbet, och det är en så himla bra start på dagen tack vare den trevliga personalen. Vi småpratar alltid lite, och skämtar lite, vilket gör att när jag går ut därifrån är jag på superbra humör!

Jag inser nu att jag kommer att få ett antal språkpoliser på mig för användningen av ordet "credda" som säkert inte är ett av SAOL godkänt svenskt ord, men jag kände för att sticka ut hakan lite idag :-D.

Monday, September 8, 2008

Bilen kanske är fixad...

Efter telefonkonsultation med min ex-man har H nu kopplat ur batteriet och kopplat in det igen. Nu lyser inte lampjäveln längre. Däremot fungerar inte radion, eftersom stöldskyddet har slagit till, så H måste ta bilen och åka förbi Ford imorgon och få koden. Snälla, håll tummarna för att det funkar sen.... jag har egentligen inte råd med 900 spänn i bilhyra.

Särskilt inte som jag köpte en bluetooth-handsfree till min mobil idag för 800 spänn - det följde med en handsfree till telefonen, men den är av modell före stenåldern, med plastpluppar som trillar ur öronen och ett ENORMT trassligt band som man ska ha över huvudet... jag ORKAR inte. Har letat överallt efter nån mer modern handsfree, men det fanns ingen som passade. När jag gick över på blåtandsmodellerna provade jag fyra olika modeller, och givetvis var det bara den dyraste som satt bra i mina öron... *suck*. Å andra sidan kan jag använda den på alla mina telefoner, fast inte samtidigt då *hahaha*.


När jag nu ska sitta i bilen i många timmar ensam vill jag ha en handsfree. Punkt. Särskilt som jag med största säkerhet kommer att köra vilse minst en gång. Jeanette har varnat mig för att hamna på Hisingen - Göteborgs svarta hål. Hahahaha. Gissa vem som kommer att köra fem varv minst på Hisingen??? Läsa karta och köra bil samtidigt kommer INTE att vara en höjdare.
Å andra sidan har jag rätt bra lokalsinne. Och att bara läsa karta är jag proffs på numera. Så det gäller väl att dricka mycket kaffe. Och stanna ofta så man inte blir dum i hela huvet och somnar.

Sunday, September 7, 2008

Lista

1. Hur gammal är du om fem år? 46. Gahhhh!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Jacob

3. Hur lång är du? 171

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Wall-E

5. Vem ringde du senast? Loll

6. Vem ringde dig senast? Saga

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Garanterat. Men det gör jag väl med allt.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på till vem.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta sedan över 50 år.

10. När såg du senast din mamma? Söndag den 10 augusti i Gamla Stan.

11. Vilken ögonfärg har du? Blågrå

12. När vaknade du i dag? Runt 9.45 tror jag.

13. Vilken är din favoritjulsång? Christmas in Killarney

14. Vilken är din favoritplats? Sovrummet

15. Vilken plats föredrar du minst? Städskrubben

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I en bra situation, whatever happens.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Gengångare

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? H när han larvade sig i eftermiddags genom att jogga runt i lägenheten och förfölja mig. Överallt.

19. Hur stor är din säng? 160

20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Nattlinne.

22. Hur många kuddar har du i sängen? 3. Två huvudkuddar och en som jag har under eller mellan knäna. För min dåliga rygg.

23. Hur många landskap har du bott i? 2

24. Vilka städer har du bott i? Umeå och Stockholm

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor!

26. Är du social? Väldigt.

27. Vilken är din favoritglass? Blåbärsmjukglass

28. Vilken är din favoritefterrätt? Kladdkaka med vispgrädde

29. Tycker du om kinamat? Nja. Om det är den holländska varianten som är fräschare och utan vitt ris.

30. Tycker du om kaffe? Kan inte leva utan det.

31. Vad dricker du till frukost? Te.

32. Sover du på någon särskild sida? Somnar oftast på höger sida.

33. Kan du spela poker? Jag tror det... men jag är inte så bra.

34. Tycker du om att mysa/kela? Ja.

35. Är du en beroendemänniska? Ja.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? En kollega som är ett år äldre.

37. Vill du ha barn? Inte fler än jag har - en son och en styvdotter.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska. Kan hanka mig fram på nederländska om jag måste.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och skor. Ytligt? Jajamen.

42. Äger du dyrbara smycken? Inte ett enda. Jo förresten, ett armband som jag fått ärva av min moster.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Dexter.

44. Kan du rulla med tungan? Nej

45. Vem är den roligaste människan du känner? Päivi. Hon är inte klok.

46. Sover du med gosedjur? Nej.

47. Vad har du för ringsignal? En glammig plingig som låter som bling.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Gardiner

50. Flirtar du mycket? Ja. För mycket nästan.

51. Kan du byta olja på bilen? Skulle nog klara av det om jag var tvungen.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? Wicked av Jilly Cooper

54. Läser du någon dagstidning? Japp. DN hemma och SvD på jobbet.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Nä.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? "Ansiktstvätt, hårklet, dagkräm"

59. När var du i kyrkan senast? Oj. Jag minns faktiskt inte.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Min franskalärare som jag har glömt vad hon heter i efternamn. Kristina i förnamn dock.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? För länge. All tid i tält är för lång.

Glömde ju visa blomman


Camille fick en chiliblomma av oss. Med egenpysslad tag förstås.

Silverfanny


Det var en trevlig kväll igår men att ha fest i en hotell-lobby blir väldigt "utspritt". Hann inte säga många ord till födelsedagsbarnet, men det var snygg miljö och goda drinkar :-D. Efter halva kvällen drog vi tillbaka till Kungliga Söder och Nada. Min förkylning som legat och grott sen i onsdags kväll valde just den här natten för sitt utbrott, så idag känns det att man inte är 20 längre... förkylning + lätt baksmälla = INGEN höjdare. Att jag dessutom slarvade med att ta ur linserna och ta bort sminket innan jag somnade gjorde INTE saken bättre, särskilt inte rent visuellt - jeeezus. Jag var snyggare igår, kan man säga utan överdrift. Haha.

Idag finns det inga planer på nånting whatsoever vilket är otrooooligt skönt. Ska bara lata mig, läsa, dricka te och ladda inför den kommande veckan, som innehåller kurs på Skapa, rep med Henrik inför dop den 20 september och så mot slutet min Göteborgstripp. Visst ja, bileländet krånglar igen! Motorgrejslampan tänds. Så jag har bokat en hyrbil för säkerhets skull. H ska försöka kolla om det bara ä rnån säkring eller så, men jag känner mig inte så sugen på att köra över 100 mil om bilen kan krångla...

Saturday, September 6, 2008

Lite ensamt sologig i regnet idag...


Och nej, jag har inte mössa. Det är nån spegling från glasdörren bakom. Typiskt att det skulle öööösregna hela tiden. Hade mer publik bakom ryggen, inne i GlashusEtt, än framför mig. Men det var skoj ändå faktiskt. Testade en ny cover, som kändes jättebra!

Ikväll väntar glamourparty på Amaranten. Camille, som är dj på bl.a.a Himlen, fyller år och Ginger och jag ska dit och gratulera! Jag har fixat mig en ny klänning idag, helt utan att shoppa också! Gjorde om min silverpaljettlångklänning till en kort variant, det blev asbra! Känns som att den här festen är helt rätt för en sån! Men det får fanken sluta regna snart! Lär bli taxi dit annars, mina skoooor blir förstöööörda annars juh! *fniss*.

Friday, September 5, 2008

TGIF!

Igår var en otrooooligt trevlig kväll - SATC igen, med Digi-Diva. Jag hade absolut inga problem med att se om filmen. Om det betyder att jag har attention span som en guldfisk låter vi vara osagt, men jag njöt lika mycket den här gången av denna fantastiska orgie i vackra skor och kläder...

Efteråt fastnade vi på Hotellet på Linnégatan. Inga drinkar den här gången, Digi-Diva bangade, så det blev vitt vin i stället. Men det var nog iofs bra för arbetsmoralen idag...

Ikväll ska hela familjen gå och se Wall-E! Jag som aldrig går på bio har nu lyckats klämma in tre biobesök på en månad, varav två dagarna efter varandra. Yay!

Wednesday, September 3, 2008

En dålig dag + en bra dag = balans

Igår var en riktig skitdag. Blev snäst åt på jobbet. I do NOT like. Överhuvudtaget var det en konstig dag, jag måste ha utstrålat nåt märkligt för jag tyckte alla bemötte mig konstigt igår.
Travade iväg till replokalen ensam på kvällen och repade inför sologiget på lördag. Hade världens sämsta gitarrljud men det fick gå ändå. PA:t gillade mig uppenbarligen inte heller. Gick ynkligt och la mig kvart i tio och hade skitsvårt att sova.

Idag var egentligen en dag som jag INTE sett fram emot. Bara möten hela dagen. Men bägge mötena var kanonbra, och eftermiddagsmötet slutade dessutom lite tidigare, så jag kunde hämta på normal tid. Jag insåg på det andra mötet, som var ett uppstartsmöte för ett nytt webbnätverk, att jag faktiskt kan VÄLDIGT mycket, och att det dessutom finns en massa människor som jag kan lära mig mera av!

När H kom hem stack jag iväg till Skapas nyöppning av butiken, med nya ägare, och hämtade upp lite grejor jag shoppade på inventeringsrean förra veckan, och lämnade blommor och kort till både nya och gamla ägare. :-D.

Ikväll tvättar vi, och jag har fått undan lite beställningsjobb, och snart är det dags för Heroes! Yay! Imorrn ska jag jobba hemifrån för att få vara lite ostörd, har en hel del uppdateringar på teknet att pyssla med, och på kvällen är det dags för mig att introducera Digi-Diva i SATCs underbara värld, med efterföljande drinkar!!!

Tuesday, September 2, 2008

Fångad på bild


I fredags på Clarion, vid champagneminglet före middagen...

Nu är det definitivt slut på sommaren. Stövlarna har kommit fram, vilket egentligen inte gör mig nåt, jag gillar ju alla mina svarta stövlar! Men jag måste ha fler. :-) Har beställt ett par såna här:


Mina snygga fuskmockastövlar börjar ge upp, har letat förgäves efter ett par liknande men det går inte att få tag på. För mycket fula 80-talsstövlar i butikerna nu. Iewwwww.