Monday, February 18, 2008

Sekvenstagningsfunktionen

på min nya kamera kan man få ett exempel på här...

I övrigt har jag inte jobbat idag. Mitt vänstra knä har fullständigt pajat ihop. Jag haltar och knät är svullet. Har tid på Hammarby Behandlingscentrum på torsdag, då ska jag få träffa en ortoped. Svindyrt, dom är inte fk-anslutna, men hellre det än att vänta i flera månader på att få träffa en specialist...

Blir hemma imorrn med. Eftersom jag haltar får jag ont i ryggen när jag går för mycket så det är bara att ta det lugnt. GRYMT tråkigt och deprimerande. Thank god för talböcker säger jag bara!

5 comments:

Anna said...

Stackars du, Fanny! Låter ju inte alls bra. :( Håller tummarna för att ortopeden du ska träffa gör dig bra bums. Tröstkramar får du av mig i alla fall.

fanny said...

anna: tack gulliga du!

Anonymous said...

Hej hopp vilka fina sekvensbilder, dom blev störtbra. Kul att du tycker om din kamera och att det blir toppenbilder. Grattis till den nya kameran. Tjing tjing från nitan :-D ps hoppas att dom kan fixa till din rygg på hammarby ryggcentrum(jag arbetar typ 50 meter därifån)

Digidiva said...

Men gumsan då:-( Jag kan egentligen bara en huskur som jag tror du skulle halta mindre av: en glammig vinafton. Gärna med mig dessutom:-D

Fanny said...

digidiva: ja tack. snart. efter lön. då j-klar.