Wednesday, April 30, 2008

Tillbaka...

...efter en fantastiskt vecka i Wales. Vi har haft 8 gig på 6 dagar, åkt en massa bil (mest i en hyrd Fiat där det saknades fästen för säkerhetsbältet i baksätet, så man fick knyta fast sig liksom...), druckit ale och whisky, vandrat i Pembrokeshire och träffat sååååå många fantastiskt fina människor. Och så har vi skrattat. Det är nästan det bästa med mina och Lolls resor, att vi har så flippad humor. Känner mig oerhört uppiggad och upplyft efter allt detta spelande och sjungande och skrattande, trots att jag borde vara dyngtrött. Sömn har det inte blivit så jättemycket...

Men det var också fantastiskt att komma hem och mötas ute på gatan av äkta maken och en stor liten pojke som hoppade upp och ner och hade längtat jättemycket efter sin mamma.

Shoppat lite har man ju gjort också, en klänning, en kjol, ett bälte.... men nu måste det köpas lite sommarprylar också, typ skor och några fler våriga byxor. Vädret i Wales var typiskt brittiskt kan man säga - runt 10-12 grader och väldigt omväxlande. Här är det ju heeelt underbart nu, det har blivit så grönt!

No comments: