Thursday, July 17, 2008

Ruskig tur med vädret!

Vi hade strålande solsken och behaglig temperatur samt en mild och skön sommarbris under vårt halvtimmes lunchgig på Stora Scenen i Kungsträdgården. Strax efteråt började det smådugga, och när vi satt på bussen hem kom värsta störtskuren. Vi blev GENOMBLÖTA av att gå 50 meter från busshållplatsen. Stackars Anna Eriksson som spelade efter oss fick en betydligt mindre publik än oss, helt oförtjänt för hon är så skitbra, rent ut sagt.

Det gick kanonbra på spelningen, är så impad av ljudet på den där scenen. Otroooligt proffsiga ljudtekniker, man är aldrig orolig en enda sekund. Jacob satt snällt mellan mormor och morfar på en bänk och tittade, och efteråt hade morfar frågat: Tyckte du att det var bra när mamma och pappa spelade? Jacob svarade: Ja, mamma och pappa är mina bästa vänner. *Fniss*.

Några bilder kommer förhoppningsvis vad det lider, de finns i Lolls kamera, hoppas hon snabbar sig att maila över dom! Dessutom blev vi fotade av en äldre kvinnlig fotograf som fick min mailadress för att kunna skicka över bilderna.

Lustigt. Nu skiner solen igen. Och semestern fortsätter!

No comments: