Saturday, January 19, 2008

4-årskalaset avklarat

Puuuuuh. Jösses vilket röj. Vi bjöd alla 18 förskolebarnen, 8 kom plus Saga och Hampus. Det blev väääldigt lyckat, men jag är sååå trött nu. Å andra sidan blev Pam firad av Ginger igår, så vi var i Himlen oc på Bimbadgen.... men jag kom hem halv två och sov till tio, så det var rätt ok ändå.

Det var otroligt najs att hinna sitta ner och prata med några av föräldrarna, dom som stannade kvar med sina barn, och det var tårta, lek och fiskdamm, och presenter fick man också... alltså Jacob. Ficklampa, bilar (förstås) och målarfärger och allt möjligt. Några incidenter blev det förstås med gråt och tandagnisslan men det hör ju till. Hade gjort två tårtor och en kladdkaka med vispgrädde.

Ikväll ska vi försöka få J att somna hyfsat tidigt så vi kan äta middag framför de två sista avsnitten av Twin Peaks. Imorrn kommer mormor, morfar, moster L och Classe samt Danielle på släktkalas. Joana har vinterkräksjuka. Saga ska vi ringa och väcka imorgon klockan sju, hon ska komma över och vara med och sjunga för J på morgonen fast hon är hos Ylva den här helgen. Hon var för övrigt kalasets hjältinna som tog hand om dom mindre barnen, styrde upp lekar och annat och hjälpte till med fiskdammen. Hon erbjöd sig själv att vara med och hjälpa till! Gullebarn.

No comments: