Friday, June 6, 2008

Frukostblogg


Idag är det nationaldagen. Ingen tidning får vi, så H kom med en lysande idé. Nu sitter vi vid köksbordet med varsin bärbar och surfar på nyheter och annat, och jag passar på att blogga lite.
Till frukost blev det hemmagjord latte (med hjärta), tunnbrödmacka med ost och skinka och som extralyx nåt slags otroooligt geggigt wienerbröd med mörk choklad på. Onyttigt som attan, men nån gång får man faktiskt lyxa!!



Igår var vi i Täby och firade mammas 75-årsdag. Vi hade köpt ett set Pilgrim-smycken till henne - från syskonen. Saga och Jacob hade målat en tavla. Vi satt ute i deras trädgård och åt - apropå onyttigheter - olika sorters småkakor, kanelbullar och en fantastisk frukttårta. Barnen rasade omkring i trädgården, körde Jacobs radiostyrda monstertruck, jagade grannkatterna och lekte i den intilliggande klätterställningen. Myyycket mysigt var det. Dessutom tog min pappa en mycket sällsynt bild på oss alla fyra tillsammans - normalt sett är det alltid nån av oss som inte är med - förmodligen för att antingen H eller jag alltid står bakom kameran. Gillar den här bilden eftersom J dessutom håller mig i handen, vilket också är mycket ovanligt. Men gulligt!




Idag känns ischiasen något bättre. Hoppas att det håller i sig. H ska jobba mellan tolv och sex, som konferencier på Mäster Olofsgården under deras nationaldagsfirande. Jag ska ta bilen och sticka och handla lite på Maxi. Barnen får vara hemma, det är roligare för dem att vara ute och leka i parken än att sitta och svettas i bilen och få tokspel på Ica Maxi. Framemot halv fem ska vi dra oss till Gamla Stan och titta på sista timmen av firandet och göra sällskap med H hem.

No comments: