Thursday, July 5, 2007

Sista dagen före semestern!

Gissa om det ska bli skönt att vara ledig???

Typiskt nog har vädret varit kanon hela veckan, jag brukar ju aldrig jobba så här långt in i juli... och i helgen ska det regna. Och regna. Och regna. :-(.

Vi sticker till Linköping på måndag, det är Dinas födelsedag så det passar ju bra. Stannar nog till på fredag. Blir skönt att bara softa i trädgården. Regnar det blir det värre - har ju typ inga pengar, annars brukar vi ju åka och shoppa och sånt.... kanske kan låna lite av H? *flirt flirt*

Han är fortfarande dålig. Stackare. Igår när jag kom hem var han svimfärdig. Det är inte helt lätt att ha närmare 40 graders feber, ont i halsen OCH vara hemma med en vild kalaspuff... men J hade varit väldigt snäll igår. Och nu är det ju bara en dag kvar. I morse kände han sig lite bättre, hoppas det är på väg åt rätt håll.

Mamma ringde igår för att berätta att pappa gjort en kranskärlsröntgen - han har tydligen kärlkramp. Det hade gått bra men de ville behålla honom över natten eftersom stället där de gick in (i armen) inte ville sluta blöda. Gahhh. Men det är väl inget att oroa sig för antar jag. Bättre förstås att han stannar kvar på SöS där de har koll på honom än att han åker hem och överanstränger sig. Vad värre är att han ska göra en bypass-operation. Jag tycker det låter skitläskigt, men det är väl inte heller så farligt. De vill göra det så fort som möjligt, men det blir inte förrän i augusti, så vi hinner åka till fjällen iallafall. Måste surfa lite om bypassoperationer och läsa, jag blir nog lugnare då. Hoppas jag.

5 comments:

Maud/En bok om dagen said...

Hoppas att det går bra med din pappa - man har svårt för att känna sig lugn då nära & kära blir krassliga och man inte riktigt begriper hur allvarligt eller bagatellartat det är...

OT: Den där boxen som du skickade beskrivning på, den ligger tillskuren och klar och väntar på att dekoreras... Hmmm...

Fanny said...

pysseltanten: skoj med boxen!!! ser fram emot att få se bilder på resultatet...

Anonymous said...

Hoppas att du får en riktigt skön semester Fanny!
Min pappa (snart 79) hade en hjärtinfarkt 04 och då fick de göra en akut operation. Nuförtiden är han pigg, har opererat båda ögonen (starr) och drar till Turkiet i oktober med polarna. Så om din pappa gör en icke-akut operation är jag övertygad om att det kommer att gå hur bra som helst. Men visst blir man oroad! Förutom att söka på nätet kan du också be att få prata med hans läkare om hur operationen ska gå till och allt annat runt omkring.

Digidiva said...

Önskar dig en fantastisk, underbar och jättehärlig semeste världens bästa Fanny! Hoppas självklart att allt ska gå bra med pappsingen också. Vi ses den 16:e!!(om inte förr:)

Anna said...

Hoppas du får en alldeles underbar semester! Och att din pappa kryar på sig. Att prata med hans läkare rekommenderas, det brukar lugna. Så får man samtidigt lite koll på att den som ska ta hand om ens anhöriga verkar veta vad han/hon sysslar med....! :)

Må solen skina på dig och må ditt konto fyllas med deg så att du kan shoppa också! :D