Wednesday, June 13, 2007

uppdatering fran Holland

Tja, har i Holland ar allt sig likt. Vadret ar ok, varmt o skont. Igar var vi i Amsterdam, for Saga ville ga pa Anne Frank-museet. Jacob skotte sig utmarkt hela dagen, det gick mycket battre an jag hade trott. Vi akte bil till A-dam, H var supermodig och korde rakt in i centrum. Vi lyckades hitta en parkering vid en kanal bara tre kvarter fran Anne Franks hus!!! Otroligt coolt att aka bil mitt inne i Amsterdam!Idag har jag power-walkat 9 km. H har sprungit 11,5 km. Forsta gangen H skulle springa sin runda sprang han vilse hahaha. reina fick ge sig ut med bilen och leta, han var borta i over en och en halv timme. Han hade tagit fel vag pa ett stalle och hamnade i diever, 6 km harifran, istallet for i Wapserveen. Gissa om vi har retat honom...Idag anlander Jalle och Dina och Florent till Holland. Imorrn ska vi fira Sagas fodelsedag med att ata pa pannkakshus, och pa lordag ar det brollop.

4 comments:

Anonymous said...

Å vad det låter mysigt. Jag vill också åka på semester.
Ha en fortsatt bra semester!

Anonymous said...

Ha det fortsatt gott!

Maria said...

Låter som att ni har det bra där borta, se till att fortsätta med det! Ser fram emot fullständig rapport när du är på hemmaplan! Kram!

Anonymous said...

Hej! Blir så glad över att se att du var 37 när du fick ditt barn. Är själv 34 och vill inte ha barn förrän om flera år, men alla tjatar...

Kram /Katja