Wednesday, October 31, 2007

Onsdagslistan

Dagens tråk
Min vänstra axel gör så ooooont. Har haft ont i flera veckor. Jag kan typ inte lyfta armen och öppna ett skåp ens. Sk*t också.

Dagens fniss
Det är ganska tidigt på morgonen ännu, men igår fnissade H och jag rätt mycket åt ett gammalt Law & Order-avsnitt på Hallmark där det kryllade av stereotypa ryssar...

Dagens längtan
Sömn, helst mer än 5 timmar per natt.

För övrigt upphör jag aldrig att förvånas - idioten från Jam har messat mig på MySpace och undrat om jag hade trevligt. Efter ett meddelande där jag faktiskt gav honom chansen att förklara sig tyckte han att jag skulle be honom om ursäkt för att jag kallat honom idiot. Han tror väl att han är jätterolig. Jag har gjort något som jag aldrig har gjort förut - blockat honom från att kontakta mig igen. Såna klarar jag mig utmärkt utan faktiskt. Och nu undrar ni varför jag överhuvudtaget svarade honom - ja, det kan man ju verkligen undra...

Monday, October 29, 2007

Årets konferens avklarad...





och jag är faktiskt förvånansvärt pigg... i morse gick vi upp kvart i sex, halv sju gick bussen till flygplatsen och så har man rest hela dan... skoj var det, och fiiint väääääder. Runt 20 grader varmt och strålande solsken. Det har varit konferens, tåg, spårvagn, shopping, fniss, öl, mera fniss, fado-kväll, fniss, disco, caipirinha, fniss, grupparbete i att bygga farkost, vin, ja ni fattar. Intensivt. Ovan några bilder från resan...

Thursday, October 25, 2007

Idiot och musikmedicin

Ljudet var helt värdelöst på giget igår, och inga av mina vänner dök upp. Dessutom var det en idiot som sa efteråt att gitarrljudet var det bästa med mitt framförande. Och det är ju klart att en sån kommentar är den man kommer ihåg, trots att jag fick positiva kommentarer från andra... Rockridge Brothers är utmärkt medicin för trasigt självförtroende dock, och tjejerna i Baskery bättrade på humöret ytterligare. Det hela toppades med ett par öl med bluegrassgänget ackompanjerad av fiol- och banjospel av Ralph och Kristian, på Saddle & Sabre på Tegnérgatan. Tog världens dyraste taxi hem (234 kronor från Sveavägen till Söder, hallå???)kvart över tolv och dråsade i säng efter att ha gråtit en skvätt över elaka kommentarer. Idag är det tuuuuungt, åt ingen middag igår och ölen satte sina spår vill jag lova. Men jag kämpar på.

Ikväll ska jag packa, imorrn drar vi till Portugal! Tjoho.

Wednesday, October 24, 2007

Gigdag idag

Ska strax packa ihop mig och ta mig iväg till Jam Akustiskt och kvällens gig. Hann hem en snabbis för att byta kläder, repa igenom låtarna ett varv och hinna bli nervös förstås hahaha.
Har ingen aning om vad det blir för publik, vet inte säkert om NÅN jag känner förutom Peter F kommer att vara där. Det är ju spännande... må du leva ett intressant liv, typ.

Veckan har susat fram, det är snart fredag och Portugal-dags. Känner likadant som jag alltid gör inför konferenserna, att jag egentligen inte har lust att åka och vara borta från familjen, men väl där brukar det ju bli himla trivsamt. Dessutom trillade det in lite extrapengar igår som jag visserligen räknat med men inte så här tidigt... så jag kommer att ha råd att shoppa om man säger så. *lycklig*.

Nu sparkar jag mig själv i baken och ger mig av. Do one scary thing every day var det. Gahhh!

Sunday, October 21, 2007

Majgad vilken dag.

H var hos doktorn idag. Han har en rejäl luftrörskatarr och fick doxyferm och hostmedicin och bricanyl av en resolut finsk kvinnlig doktor. Bra där. Men vad ynklig han har varit. Jag slås återigen av hur impad jag är av ensamstående föräldrar. Jag har fått dra hela lasset själv både igår och idag - tvätta, göra frukost, laga lunch, laga middag, sysselsätta terror-tommy som är grymt understimulerad. Jag har ont i min axel som FANKEN, har haft det i över en vecka, det strålar ner i handen vilket inte är skoj, vänstra ackordhanden är det juh.... och efter att ha släpat ner tvättberget Arne i tvättstugan är inte ryggen så skoj heller.... oj vad jag gnäller idag.

Tajmingen var helt underbar när TT och jag stod i köket med chokladkladdiga fingrar och gjorde chokladmousse - då kommer Y med Saga... och Hampus och Fia. Hahahaha vilket kaos. Nu kan jag skratta men då var det iiiinte roligt. Som sagt, enstamstående föräldrar är värda förton guldmedaljer.

Nu är Saga här i allafall, vilket underlättar en HEL del. Just nu ligger bägge barnen i badkaret. Phewwwww. H känner sig lite bättre efter två Doxyferm och har lovat att ta läsningen idag. Men hur han ska kunna gå och jobba imorgon OCH ha möte på kvällen övergår mitt förstånd... ajja, det är hans liv.

Söndag igen

Fredagen var superlyckad förstås, god mat, schyssta drinkar, trevliga människor. Avslutade kvällen på Marie Llaveau, DET är ett ställe jag gillar, måste jag säga. Mingelvänligt, stort, många vackra människor och bra musik.

H är jättesjuuuk. Inatt sov han på soffan - jag VILL inte bli sjuk också nu, inför gig på onsdag och Portugalresa nästa helg. Idag ska han till doktorn och kolla så att det inte är lunginflammation. Det är fjärde dagen med hög feber och han hostar och rosslar så det är riktigt läskigt.

Idag dividerar jag med mig själv om jag ska träna på gymet eller ta en powerwalk ute. Har egentligen ont i axeln, har haft det hela veckan, och ryggen är inte heller på topp, men jag borde röra på mig lite, det brukar kännas bättre då. Känns som att lite frisk luft inte är fel heller. Tror det får bli så, med nyladdad iPod.

Friday, October 19, 2007

Yay, fredag!

Fredaglistan

Dagens tråk
Min högra pekfingernagel har gått av. Arghhhh! Det blir svårt att spela gitarr då juh... kanske går en liten del av den att rädda... och jag som har gig på onsdag!

Dagens fniss
Kom att tänka på namnet på den åttonde dvärgen, som Digi-Diva kläckte häromdagen... Kräker. Pukey på engelska. Hoppas man slipper träffa på honom ikväll hahaha.

Dagens längtan
1) Pam ska ut med Ginger ikväll. *nynnar glatt*. Först middag på FBK, försenad födelsedagspresent, sen vidare på skojsiga barer.
2) Praliner. Men jag har slutat. Sådeså. *bestämd*

Veckans shoppingfynd
Tajta mörkt blå jeans
Svart tunika med spets
Svart rundringad tröja
Svart väst
Svart nattlinne med vit spets

Och ja, jag har fyndat. På rea och använt diverse sjuuukt förmånliga rabattkuponger.

Är jäääättäääätrött. Trots att jag faktiskt somnade före elva igår kväll. Å andra sidan har jag en grymförkyld make som svettas och hostar bredvid mig i sängen hela nätterna, mindre kul, så sömnen blir väl inte så effektiv. Nå, det är fredag. Min favoritdag alla kategorier.

Thursday, October 18, 2007

Busy week typ

Måndag var jag på kurs på Skapa, tisdag höll jag kurs på Skapa. Det har blivit långa dagar, plus att jag försöker vara så effektiv som möjligt på Albihns eftersom jag när den här veckan är slut bara har två 4-dagarsveckor kvar. Sen blir det nån form av timavtal, en halv dag i veckan kanske. Kommer ju aldrig att hinna göra allt jag ska på den tiden men det är bara att gilla läget typ. Bättre att vara kvar litegrann iallafall, trivs ju så HIMLA bra.

Börjar få nerver inför nästa veckas gig på Jam. Insåg att jag ska spela med idel superproffs. Rockridge och syrrorna Bondesson. Gahhhhhh. Jag är den enda akten som är helt ensam, de övriga tre är bandkonstellationer. Känns som att jag kommer att bryta av rätt rejält, vilket ju kan vara både positivt och negativt. Försöker repa varje dag nu.

I helgen är det äntligen en normal, lugn helg, där det enda som är inplanerat är middag med Dani imorgon - med efterföljande barrunda givetvis. Kanske ska pysselfika i Skärholmen lördag eller söndag, men inget är bestämt.

Facebook är verkligen märkligt. Idag blev jag "pokad" av en tjej som sett mig i Kungsan i somras. Känner mig enormt jättemallig över att få en massa beröm för både musik och utseende direkt på morgonen... .-D Bekräftelsefnasket jublar förstås hahaha.

Torsdagslistan

Dagens tråk
Har ett TON hemsidestjafs för brf att göra ikväll. Känns INTE som önskesysselsättningen...

Dagens fniss
Inget särskilt än så länge...

Dagens längtan
Giget nästa vecka - skräckblandad förtjusning som vanligt.
Och så konferensresan till Portugal nästa helg

Sunday, October 14, 2007

Dagens fniss

Det har varit ett värdetransportrån på Söder idag, vid vår närmaste 7-11 nere på Götgatan. Vi såg massor av polisbilar när vi åkte tillbaka från Ica Maxi, och Jacob tyckte såklart att det var spännande. H ringde på väg till fotboll med Saga och berättade vad som hänt, han hade sett avspärrningarna när han körde förbi och lyssnat på radio. Jag förklarade för Jacob vad som hade hänt, tydligen har de varit inne på 7-11 också, för hela butiken var avspärrad. Hans upprörda kommentar:

- Va? Tjuvar på 7-11? Mamma har dom tagit kanelbullarna?

Gullebarn. Det gäller att veta vad som är viktigt i livet.

Saturday, October 13, 2007

Oj

Det blev sent igår och mycket babbel och skratt och vin och drinkar... men skoj var det. Underbart att träffa Min. Och skoj att träffa så många gamla Interiter - tror vi var 15 eller nåt som dök upp. Alla var sig rätt lika faktiskt, några har jag inte sett sen 2001 eller 2002. Fick veta ett och annat som jag inte visste också.

Vaknade åtta i morse med blixtrande huvudvärk men efter några timmars tefrukost känns det bättre. Familjen är på fotbollsturnering, vet inte när dom kommer hem. Himla dålig framförhållning den här gången, laguppställningen skulle meddelas på plats. I värsta fall spelar Saga sista matchen typ klockan sju ikväll *surar*. Och går dom vidare spelas finalen klockan åtta i morgon kväll. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop allting men det löser sig väl.

Knät mår bättre idag, tackålov.

Thursday, October 11, 2007

AJJE!

I mörkret inatt när jag varit uppe och druckit vatten sprang jag PANG rätt in i sänggaveln med ena knät, bara för att jag lät bli att tända lampan för att inte störa H som sov som en stock. Arghhhh. Gissa om han vaknade ändå av mitt avgrundsvrål? *fniss* Idag är knät blått och lite svullet. Det var full kraft liksom... *stönar*.

Har använt Voltaren-gel och fått ett värmeförband av H. Typiskt. Jag som skulle ha kjol på mig ikväll. Nu blir det jeans istället.

Världens bästa Saga

kom hem svettig och blöt från fotbollsträningen precis när barnvakten Joanna kommit, och precis innnan H och jag skulle iväg på middag, med ett paket chokladhjärtan i en skrynklig plastpåse. Gullebarn. Jag vet ingen 11-åring som är så gullig, ansvarstagande och medveten som hon. Älsklings-Tussilago. Hon gav oss en present på vår bröllopsdag, vilket var mer än vad nån av oss gjorde, vi hade inte ens köpt blommor åt varandra. Lilla gullebarn som bryr sig om oss så mycket. Hjärtan. Chokladhjärtan. Jag blir alldeles kär.

Kvällen blev inte sämre av världens godaste supermiddag på Folkoperans Bar & Kök. Det brukar alltid vara bra, men den här menyn överträffar nog allt jag har smakat tidigare. Och jag är ingen matsnobb. Mum. Multipla kulinariska orgasmer. Jag överdriver INTE. Tillsammans med fantastisk service. Det enda som jag neggar på är det vidriga regnet, men det är ingens fel.

Har haft en mycket intressant diskussion med H om barnomsorgen. Har fått stoff till min "Min man är ingen barnskötare"-idé. Den kommer så småningom. Är så less på folk som avfärdar honom som flummig rocker som inte fick nåt bättre jobb, när jag vet att det han gör är bland de viktigaste jobb som finns i samhället idag, nämligen att ta hand om våra barn, särskilt de som inte är som andra... men som sagt, det kommer senare. Nu ska jag försöka softa lite.

Trots telefonsamtalet från svärmor mitt i middagen om att svärfar ligger på sjukhus för att han var stel i nacken och kroppen imorse och att de åkt in till akuten, och att ingen just nu vet vad det är för fel. Men han är fullständigt klar i huvudet: "Idag firar Fanny och Harald 8-årig bröllopsdag". Bara att hon ringer och berättar att han är på sjukhus är ett framsteg. För några år sen skulle hon ha ringt när han hade kommit hem och sagt att: "Jo, NU är det bra...." Ni som har föräldrar och svärföräldrar i den generationen känner säkert igen er....

Wednesday, October 10, 2007

8 år = Bronsbröllop

Jaha, då har det gått ett år till då... 8 år sen vi var i NYC och gifte oss, på Columbus Day. :-) Tyvärr har jag fortfarande inte hittat mina vigselringar vilket känns sjukt konstigt. Men jag vet ju att jag är gift ändå...

Vi ska äta på FBK ikväll, Joana ska vara barnvakt. Det blir mysigt. Minns inte när H och jag var ute själva sist... det går lite för länge mellan gångerna, vi har så mycket om oss och kring oss hela tiden.

Igår städade vi och plockade och fixade i lägenheten, så skönt att ha gjort det nu innan helgen. Världens bästa Min kommer imorgon juh!

Idag jobbar jag fram till lunch, sen ska jag byta av H eftersom J fortfarande har lite feber. Imorrn blir jag hemma med honom, tycker det är lika bra att han får vara hemma en dag extra så han blir ordentligt frisk.

Och inatt sov jag som en stock, äntligen, för första gången på flera veckor känner jag mig utsövd. Så härligt.

Edit:Insåg att det finns ett alternativt material för åttonde bröllopsdagen - nämligen gummi.... hahaha vad kinky... :-D

Tuesday, October 9, 2007

Taggad...

Jag har blivit taggad av Maria/Hattifnatt, jag lägger det på den här bloggen istället för jag tycker det passar bättre här.

Först reglerna:
1. Länka till den som har taggat dig!
2. Berätta 7 personliga sanningar om dig!
3. Tagga 7 nya personer i slutet av ditt inlägg!
4. Skriv ett meddelande i de 7 personernas blogg så att de uppmärksammar att de blivit taggade.

Här kommer då mina, mer eller mindre hemliga, hemlisar:

1. Jag är hemligt - ja inte nu längre då - förälskad i Nicolas Cage. Jag hade en hang-up en gång i tiden som var sjuuuukt lik honom.

2. Jag räknar steg när jag går. Inte alltid, särskilt inte på sistone när jag blivit välsignad med en iPod, men annars händer det ganska ofta.

3. Jag skulle förmodligen dö om jag var tvungen att vara utan dator och mobiltelefon i mer än 5 dagar.

4. Jag gillar INTE blodpudding, men däremot fiskbullar.

5. Jag har långa naglar på högerhanden och korta på vänsterhanden, eftersom jag spelar gitarr och knäpper på strängarna med högerhandens naglar. Innan jag spelade gitarr hade jag alltid enormt välmanikurerade låååånga naglar. Suck.

6. Jag skulle egentligen vilja bli läkare. Men jag tycker jag är för gammal för att börja plugga nuuuu.

7. Jag växte upp i en familj bestående av idel tokreligiösa pingstvänner. Det har senare visat sig att jag delar denna uppväxt med två av mina ganska nära vänner (Peter och Therese). Själv tror jag på nånting, men inte nödvändigtvis på Gud enligt Filadelfiakyrkan....

Jag taggar följande personer:

Loll
Peterlina
Laila
Anna S
Anna D
Pejvan
Maja

Hemmajobbardag

idag, och det har gått över förväntan. J sov lääänge i förmiddags. Sen har vi varit ute en liten sväng och handlat lunch på McD, och köpte en "liten" bil.... en Luigi från Bilar.

Nu är det kväll redan och H har sprungit precis och ska läsa för sjuklingen. Jag har förhört Saga på engelskaläxan och tänker tillbringa timmarna mellan tio och tolv framför TV:n - Brothers & Sisters och CSI New York.

Tisdagslistan

Dagens tråk
Ekonomin igen. Gahhh nu är det för mycket månad kvar i slutet av pengarna - igen!

Dagens fniss
En komplimang jag fick på Facebook idag: "Näe, du passar i hår. " Det föregicks av en lång diskussion med en kollega om frustration över olika Microsoftprogram, och alla inläggen avslutades med "Eller inte.". Han skulle klippa sig och gillar när det är under 2 mm. Jag som har en extremt bad hair day tänkte att det kanske vore nåt för mig. Eller inte. Hahahaha.

Dagens längtan
Inter Reunion Beer på fredag. Älskade finaste Min kommer ända från Göteborg, och en massa andra folk som man inte har sett på ååååååratal. Ska bli så skoj!

Monday, October 8, 2007

Men va glömsk jag är...

Det var ju mer jag skulle berätta om idag... var ute och busade med Loll igår. Ofantligt trevligt. Tänk att vi fortfarande kan dricka vin, prata, spela gitarr, sjunga, lyckas hamna hemma hos en Johan med inspelningsutrustning och fnissa massor - allt på en kväll. Tihi.

Och så fick jag reda på imorse att H pratat i 40 minuter i telefon med nån vi inte hört av på MYCKET länge, min ex-man... det ska tydligen hållas nån "tillställning" i deras nya hus i Stuvsta den helgen jag är i Portugal, så jag kan tyvärr inte följa med, men H ska gå med barnen. Jag vet redan vad det är, det är bröllopsfest... hihi. Dom gifter sig utomlands, viskade en liten (eller ganska stor) fågel som heter Göran i mitt öra i våras när jag sprang på honom på krogen. Men så SKOJ att han hörde av sig ordentligt till H och uppdaterade sig lite. Vi har ju inte haft nån kontakt alls på typ över 3 år...

Åsse var det måndag igen...

H var hemma med J, eller rättare sagt, tog med honom till jobbet, det var akutprylar sen lägret som behövde fixas. Det gick bra men tydligen var det ansträngande för han har sovit i flera timmar på soffan just nu. Då och då vaknar han och är väldigt p***ed off... *fniss*. H och S ska på fotboll ikväll, så jag får väl ta hand om spillrorna när han vaknar *stönar*. Imorrn ska jag vara hemma men jag har en massa jobb att pyssla med så vi får se hur det går.

Sunday, October 7, 2007

Söndag at the Sickengas

Jag sörplar latte och värmer "frallaballor" (bake-up-bröd) i ugnen till frukost. J surar framför tv:n. Han har feber igen. Igår kväll var han varm som en kamin men vägrade ta tempen. Hade planerat att smygta tempen och ge honom alvedon medan han sov, men han vaknade givetvis... han fick sova i vår säng eftersom jag inte skulle palla att lyfta ner honom från loftsängen om han blev jättedålig. Följaktligen har jag sovit uruselt... Nu på morgonen fick jag äntligen ta tempen på honom, 38,4. Inte så farligt ändå.

Idag blir det luuugnt. Ska inte göra nånting. H och S kommer hem nån gång vid tretiden från lägret.

Frida kom förbi ett par timmar igår, det var supermysigt, vi hann prata massor om både högt och lågt, och hon stannade och käkade innan hon drog vidare till en kompis där hon skulle sova över. J och Dani hade haft det superbra på Junibacken medan jag attackpysslade på Skapas inspirationsdag.

Dagens tråk
Kalaspuffens feber.

Dagens fniss
Många igår, både med DT-gänget och med Frida.

Dagens längtan
Konstigt, trots jobbprylen jag fick reda på i fredags, och J:s feber, kan jag ändå inte säga att jag längtar efter nåt särskilt just nu. Känner mig ganska nöjd!

Friday, October 5, 2007

Säg den lycka...

som varar för evigt... fick en kalldusch på jobbet idag. Mitt nya uppdrag, som jag trivs så himla bra med, kommer pga nya direktiv uppifrån att minska från 60 % till typ 10 timmar i månaden. *surar enormt mycket*. Är jättelåg. Kan inte skriva så mycket om det här, men det har INTE med mig att göra, och det är möjligt att det löser sig iallafall. Men det är helt klart dagens megatråk.

På plussidan finns att jag väntar på en förmodligen halvt spritmarinerad Digi-Diva, som varit på invigningsfest i Söderhavet *fniss*. H är borta i helgen och vi ska käka och dricka vin, men först ska hon leka med J. Har han bestämt. Hahaha.

Min otroligt gulliga rumskompis på patentbyrån hade med sig 500 ml receptbelagd hostmedicin idag. Tog en liten hutt på förmiddagen och JÄDRANS vad den tog. Ingen hosta på flera timmar.

Ska nu ägna resten av helgen åt att högaktningsfullt glömma bort jobbtrubbel, och bara ha skoj. Imorrn ska Dani vara barnvakt medan jag går på DT-workshop med Skapa-gänget, sen kommer Frida förbi en sväng på eftermiddan - originalplanen var att hon skulle sova här lör-sön men hon sover hos en kompis istället. Kul blir det att se henne iallafall, även om det blir kort. Och på söndag kväll, när resten av familjen är åter från läger, ska jag ta ett glas med Loll på Roxy.

Thursday, October 4, 2007

Lite bättre...

och jag ska gå till Skapa och hålla kurs ikväll. Får ta med rejält med halstabletter ifall jag får hostattacker....

Dagens fniss 1
Jacob på väg förbi Ringen ser en kvinna som böjer sig ner innanför ett skyltfönster med baken utåt:
- Mamma oj vilken stor rumpa henne har.

Dagens fniss 2
Jacob lyckades smöra till sig en gratiskaka i bageriet genom att bara vara sööööt och le mot tanten i kassan när vi köpte kanelbullar. Var ska detta sluta? Han kommer att bli helt livsfarlig i tonåren.... gahhh.... *ser mig själv reducerad till telefonsvarare*



Wednesday, October 3, 2007

Eländes förkylning

Har knappt sovit inatt, har en sån otroooligt läskig hosta, och fortfarande lite feber. Skit också, jag som planerat att gå till jobbet idag. Imorgon MÅSTE jag gå, har saker som behöver fixas asap. Går till Albihns först, för att sen sticka till S & T efter lunch.

Det är läskigt när man sover så såligt så man inte minns om man sover eller är vaken typ... *ryser*.

Nu på morgonen ska H och J till bilverkstan och ÄNTLIGEN få ett nytt bakdäck på bilen. J tycker det är hur spännande som helst, han som brukar vara grymt svårväckt STUDSADE upp ur sängen när H viskade "bilverkstan" i hans öra... *hihi*.

Har hittat ytterligare talböcker till min iPod: Patient 67 av Dennis Lehane (tack Digi-Diva för tipset!) och en John Grisham på engelska, The Broker, den har jag visserligen läst men jag minns den inte. Det är såååå schysst med talböcker, särskilt när man är sjuk och inte orkar så mycket. Nackdelen är att med lite feber somnar man lätt ifrån *fniss*.

Bättre....

Onsdagslistan

Dagens tråk
Hostar fortfarande, men febern har gått ner.

Dagens fniss
Jacob igår som kommer med sin skriv- och ritplatta under armen med allvarlig min och säger "Mamma jag måste göra mina läxor nu."

Dagens längtan
Pralin. Nån som är förvånad?

Dagens glada överraskning
Paket från Treasured Scrapbooking med MASSOR av godis... i pappersform alltså...

Tuesday, October 2, 2007

Feberkoma

Usch. Har legat i feberkoma hela dagen, nu är det lite bättre men fyyyyy va trist det är.
Har haft världens märkligaste drömmar också, i morse drömde jag att jag var på ett scrapbookingevent i England, med Svennis av alla människor hahaha.

Och jag som tänkte spela på Öppen Scen i morgon, det är bara att glömma. Å andra sidan har jag ett sologig den 24 oktober inbokat, så jag får peppa för det! Då är jag ju förhoppningsvis frisk också.

Lyckades efter många om och men få in ljudboken i iPoden, men helt lätt var det INTE. Retar mig på att spåren på skivorna är inkonsekvent namngivna så en del heter bara "spår 1". Det är ju kul om spåren hamnar i rätt ordning liksom, så man inte får spår 3 från skiva 10 istället för spår 3 från skiva 1... Slarvigt av teknikern tycker jag... Nu var det en hel del pill och manuellt omdöpande... Har kommit igenom cd1 och är inne på slutet av cd 2 nu. Den är braaaaa. Fast jag retar mig på översättningen förstås, det gör jag alltid. Skulle hellre haft den på engelska.

H hämtar på dagis idag, jag är för matt för att orka. Blir hemma imorrn också. På torsdag hoppas jag vara frisk, särskilt på kvällen för då har jag kurs på Skapa...

Monday, October 1, 2007

Snörvel host...

Urk vilken segdragen förkylning. Blä. Var iallafall på jobbet idag, även om jag hostar och snorar hela tiden, känns ju lagom skoj...

Köpte en CD-bok på rea idag, Dennis Lehane... den ska in i min iPod!

Dagens tråk
Hostihack.

Dagens fniss
Pelle Lind, min gamle kompis från ELD, skrev ett meddelande på Facebook om att han trodde att jag var en skötsam småbarnsamma nuförtiden, men att han av mina statusmeddelanden förstått att så inte var fallet. Hahaha.

Dagens längtan
Vill vara frisk tack.