Wednesday, August 1, 2007

Hammarby-Malmö 1-0

YAY! H. var på Söderstadion och träffade några av sin 92 nya bästa kompisar *hahaha*.

Vi har varit och badat idag, i Södersved på Ingarö. 19 grader i vattnet. *brrrrr*. Men jag badade. En kortis blev det, sen storhandling på Maxi. Jag hämtade J, H sprang sin mil. Dagis hade varit på Skansen idag. J låg i vagnen och sov när jag kom in *fniss* helt slut.

Elin och Carro dök upp efter en shoppingtur i city, bytte kläder, sminkade, fiffade, drack lite öl och cider och stack sen iväg till Priden. Elins kusin Malin skulle tydligen ställa upp i Miss Gay. Blir intressant att höra hur det gick.

H kom hem glad och nöjd, vi har kollat på matchsammandrag på TV9. Nära ny skandal dock, nåt pucko slängde saker från klacken, men han åkte ut fortare än kvickt, utpekad av Bajen-klacken. Bra där. Fattar inte varför folk ska sabba för sina egna.

Nu är det sängen som gäller. Imorrn blir det picnic utanför Pride Park klockan tre med Pejvan och ett gäng glada människor, sen är det schlagerkväll. Är egenligen inte en sån schlagerfreak men jag tror att är det nån dag det är skoj på Priden så är det imorrn. Stackars Frida som missar den dan....

1 comment:

Anonymous said...

Vilken hektiskt dag. Men det lät som ni hade det kul!