Friday, April 20, 2007

VAB...

Suck... igår eftermiddag fick J svinhög feber och var helt borta. H var på kurs. Halv åtta ville Jacob gå och lägga sig, då ÄR han verkligen sjuk. När H kom hem vid halv tolv vaknade han och hade tappat nappen och var helt panikslagen, och skakade i hela kroppen. Stackare. H gick in till honom igen vid fyratiden och sov där ett par timmar. Men sen i morse har han varit ganska pigg, och nu när jag tog tempen hade han bara 37.5. Han äter inget dock. Han fick lite glass nu men orkade inte äta så mycket. Dricka är han också dålig på, men jag tror det är på väg att bättra på sig nu, hoppas det.

Jag försöker få nåt gjort men det går inte så bra, han ropar hela tiden och behöver enormt mycket tillsyn just idag. Det är väl bara att lägga ner alla sysslor och ägna sig åt att vara mamma idag :-D.


Fredagslistan

Dagens tråk
Ingen post!!! Ingen alls!!! Sååååå trist. Vad sysslar brevbärarna med egentligen? Det kan väl inte vara så att det inte fanns nån post till oss idag?!!!!! Gahhh.

Dagens fniss
Inget än så länge.

Dagens längtan
Ikväll ska jag träffa Pejvan, vi ska gå på Momma och ta ett par glas. Blir skönt att komma ut en stund, har inte varit utanför dörren på drygt ett dygn nu.

No comments: